Turvallinen valinta,
luotettava kumppani

Laadukkaat ratkaisut teollisuuden haasteisiin – luotettavasti ja ammattitaidolla

Sammutec Oy

Teollisuuden eri ratkaisut ja palvelut

Sammutec on teollisuuden kokonaisvaltainen kumppani, joka tarjoaa kattavat ratkaisut paloturvallisuuteen, hitsaukseen ja hydrauliikkaan. Laajasta valikoimastamme löydät niin sammutusjärjestelmät ja -tarvikkeet kuin hitsauskoneet, kaasut, letkut ja liittimet. Asiantunteva tiimimme palvelee ammattitaidolla ja räätälöi ratkaisut yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Kaasut ja hitsaus

Kaasut ja hitsaus

Hitsaustuotteet

Sammutecilta täydellisiä hitsaus- ja leikkausratkaisuja vaativimmillekin teollisuudenaloille. Olemme Esab, Linde ja Abicor Binzel virallinen jälleenmyyjä. Varastostamme löytyy mm. hitsit, lisäaineet, varaosat, hitsaustyösuojelu, sekä myös käytetyt hitsauslaitteet.

Kaasupullojen koeponnistus ja täyttö

Kauttamme onnistuu myös omien kaasupullojen koeponnistus sekä samanaikainen täyttö, kuten CO2, happi, typpi, argon, argonseos, asetyleeni ja helium. Koeponnistus kestää keskimäärin noin kaksi viikkoa pullon toimituksesta myymäläämme.

Myyntikaasut/ omistuspullot

Tarjoamme laajan valikoiman omistuspulloja eri kaasuille. Varastostamme löydät aina 6 kg hiilidioksidi-, 20 litran happi- ja 20 litran asetyleenipullot. Lisäksi saatavilla on kattava valikoima muita kaasuja tilauksesta

Linde palvelupiste

Linden virallinen Vaasan palvelupiste. Palvelemme monen eri teollisuudenalan asiakkaita, kuten ilmailu-, kemian-, elintarvike-, panimo-, elektroniikka-, konepaja- ja metalliteollisuutta sekä terveydenhuoltoa.

Sammutus­järjestelmät

Liikkuvan kaluston palonsammutusjärjestelmät

Ajoneuvojen sammutus­järjestelmät

Korkeapaineella tuotettu vesisumu on ylivoimaisesti paras menetelmä, jonka avulla moottoritilassa tai muussa suljetussa tilassa syttynyt tulipalo voidaan tukahduttaa.

FirePro -järjestelmät

FirePro aerosolijärjestelmät tarjoavat edistyksellisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun palontorjuntaan kohteissa, joissa perinteiset vesipohjaiset järjestelmät eivät ole sopivia tai mahdollisia.

RSL Fire -järjestelmät

RSL Firen täysin automaattiset aerosoligeneraattorit ovat paineettoman rakenteensa ansiosta helppoja asentaa ja huoltaa. Ne reagoivat lämpöön käynnistämällä automaattisesti kemiallisen prosessin, joka tuottaa sammutusvaikutuksen omaavaa aerosolia.

Keittiön sammutus­järjestelmät

TRIPLESTAR® on ihanteellinen palosammutusjärjestelmä pienille sekä keskisuurille ja suurille ammattikeittiöille.

Paloturvallisuus

Paloturvallisuus

Sammutinhuolto

Tarkastamme sammuttimet liikkeessämme odottaessasi tai tulemme luoksesi. Käsisammutin tulee tarkastaa kahden vuoden välein, jos sammutinta säilytetään kuivissa ja tasalämpöisissä sisätiloissa tai yhden vuoden välein, jos se on alttiina sammuttimen toimintakuntoon vaikuttaville tekijöille kuten kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle.

Pikapalopostit

Varmistamme pikapalopostisi toimivuuden ja turvallisuuden SFS-EN 671-3 standardin ja Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton suojeluohjeen mukaisesti. Huolellinen tarkastus ja huolto takaavat, että pikapaloposti on aina käyttövalmis hätätilanteessa.

Kyltitys

Opasteiden ja kylttien avulla lisätään ihmisten ja organisaatioiden toimintakykyä onnettomuuden sattuessa. Kaikki poistumistiet tulee varustaa jatkuvasti valaistuin opaskilvin.

Paloturvallisuus­tarkastus

Vaikka useimmat tulipalot voitaisiin ehkäistä asianmukaisella huollolla ja ylläpidolla, riippumattoman asiantuntijan suorittama tarkastus tarjoaa puolueettoman arvion ajoneuvon paloturvallisuudesta ja varmistaa, että se täyttää kaikki työmaan asettamat vaatimukset

Teollisuus­tuotteet

Hydroscand

Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen Hydroscand-toimipiste, joka perustettiin samaan aikaan kuin pääkonttori Turkuun vuonna 1997. Yli neljännesvuosisadan ajan olemme palvelleet alueen asiakkaita ammattitaidolla ja intohimolla ratkaisten heidän letku- ja johdinkomponenttiongelmiaan.

Teräs- ja metallituotteet

Tarjoamme laajan valikoiman teräs-, ruostumaton teräs- ja alumiinituotteita rakennus- ja teollisuusalan tarpeisiin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut projektiisi.

Muut palvelut

Kompressorit ja paineilma

Olemme Atlas Copco:n virallinen jälleenmyyjä ja kattavaan valikoimaamme kuuluu sekä öljyttömiä että öljytiivistettyjä teollisuus­kompressoreita monille aloille ja moniin käyttökohteisiin. Kaikki vakioratkaisumme voidaan mukauttaa juuri sinun tarpeisiisi.

Väestönsuojat

Varmistamme väestönsuojien toimivuuden ja turvallisuuden asiantuntevilla tarkastuksilla ja tiiveyskokeilla. Säännölliset tarkastukset vuosittain ja tiiveyskokeet kymmenen vuoden välein takaavat, että suoja on aina käyttövalmis.

Vuokrasopimukset

Voit tilata tämän lomakkeen kautta vuokrasopimukset.

Jos sinulla on voimassa oleva sopimus kilpailevan kaasuntoimittajan kanssa tarjoamme kaasusopimuksen nykyisen sopimuskautesi loppuun saakka ilmaisena

Haluatko:
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa pikapalopostien tarkastus

Voit tilata tämän lomakkeen kautta pikapalopostien tarkastuksen omaan kohteeseesi.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa sammutinhuolto

Voit tilata tämän lomakkeen kautta sammutinhuollon omaan kohteeseesi.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.