Sammutusjärjestelmät

Yrityksen riskienhallinnan kannalta on tärkeää pitää mielessä, ettei tulipalon tarvitse olla iso, jos se sattuu strategisesti tärkeässä kohteessa. Pahimmillaan tulipalo voi seisauttaa yrityksen toiminnan pitkäksikin aikaa. Yrityksen toiminnan turvana ovat korkealuokkaiset sammutusjärjestelmät, jotka varmistavat sen, että tulipalo saadaan sammumaan ennen suurempia vahinkoja.

commerce

Myymme

sammutusjärjestelmät ja oheistarvikkeet. Opastamme myös pienempien ja yksinkertaisempien järjestelmien asennuksen ilmaiseksi ostaessasi järjestelmän.

signboard

Suunnittelemme

kokonaisvaltaisia suojausratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

tools

Asennamme

sammutusjärjestelmät niin rakennuksiin, veneisiin kuin työkoneisiinkin. Ota yhteyttä niin annamme hinta-arvion.

contract

Tarkastamme

kaikki RSL Fire, FirePro ja Fogmaker sammutusjärjestelmät. Tarkastus sisältää pöytäkirjan.

construction

Huollamme

sammutusjärjestelmät lainsäädännön ja valmistajien edellytysten mukaisesti.

Onnistuuko teiltä räätälöity sammutusjärjestelmä?

 

Meiltä saat juuri omaan kohteeseesi sopivat, korkean luokan palotorjuntaratkaisut. Kaikki sammutusratkaisumme voidaan vaivattomasti mukauttaa kunkin suojattavan kohteen erityisvaatimuksiin sopivaksi toiminta- ja käyttöympäristöstä riippumatta.

Tarjoamme sammutusjärjestelmiä yksinkertaisista kohde- ja laitesuojauksista suurempiin yksilöityihin sammutuslaitteistokokonaisuuksiin. Meiltä saat halutessasi kokonaisvaltaisen suojausratkaisun aina suunnittelusta ja asennuksesta käyttöönottoon sekä tuki- ja huoltopalveluihin.

RSL Fire ja FirePro sammutusjärjestelmät

Mikä on RSL Fire ja FirePro sammutusjärjestelmä?

 

RSL Fire ja FirePro ovat vaivattomia ja nykyaikaisia tapoja ehkäistä tulipalon aiheuttamien vahinkojen syntymistä. Järjestelmän avulla pystytään suojaamaan tulipaloilta helposti lähes kaikenlaiset koneet, tilat, laitteet sekä tuotanto- ja palveluprosessit.

RSL Fire ja FirePro-sammutusjärjestelmien avulla tulipalo saadaan sammumaan muutamassa sekunnissa, mikä tarkoittaa pienempiä vahinkoja, alhaisempia korjauskustannuksia, lisäaikaa pelastautumiseen sekä lyhyempää toiminnan keskeytymistä. Sammutusjärjestelmä mahdollistaa yksilöllisen paloteknisen yritysturvallisuuden ja liiketoimintavarmuuden sekä paloriskin tehokkaan hallinnan järkevin kustannuksin.

Työkoneet ja liikennöinti

 

RSL Firen ja FirePron edistykselliset laitteistoteknologiat mahdollistavat täsmällisesti soveltuvan, nykyaikaisen ja vaatimukset täyttävän automaattisammutusratkaisun toteuttamisen helposti ja taloudellisesti kaikkien työkoneiden, ajoneuvojen, veneiden, raskaan kaluston ja linja-autojen paloriskikohteisiin. RSL Firen ja FirePron korkean turvatason aerosoli- ja purkausjauhesammutusjärjestelmät on suunniteltu teknisen paloturvallisuuden yksilölliseen optimointiin. Järjestelmät täyttävät R107, FK127&128 vaatimukset.

Rakennukset

 

Huonetila- ja kiinteistösuojausratkaisut pohjautuvat kohteesta riippuen aeroli- tai purkausjauhesammutustekniikkaan. Tyypillisiä suojauskohteita RSL-Fire ja FirePro-järjestelmille ovat mm. sähkö- ja automaatiotilat, data- ja laitekaapit, palvelintilat, varavoimatilat, muuntamot ja kytkinlaitokset, säilytystilat, varastot sekä kalustosuojat ja välinevarastot. Järjestelmät mitoitetaan ja suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, minkä ansiosta niiden soveltuvuusalue on hyvin laaja. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva kohdesuojausratkaisu!

Fogmaker sammutusjärjestelmät

Mikä on Fogmaker sammutusjärjestelmä?

 

Fogmaker on tehokas sammutusjärjestelmä työkoneille ja linja-autoille. Ajoneuvojen tulipalovaara on kasvanut, kun niiden moottoritiloista on tehty aiempaa suljetumpia ja eristetympiä. Tulipalo kehittyy moottoritilassa usein erittäin nopeasti, eikä sitä pystytä tukahduttamaan käsisammuttimella. Fogmaker-sammutusjärjestelmän nopea sammutuskyky rajoittaa moottoritilaan syntyvien vaurioiden määrää.

Kuinka Fogmaker sammutusjärjestelmä toimii?

 

Fogmaker on kiinteästi asennettu täysautomaattinen sammutusjärjestelmä, jonka vesisumu tukehduttaa alkavan moottoripalon välittömästi ja jäähdyttää paloalueen nopeasti. Ainutlaatuista tässä järjestelmässä on se, että sen vesisumu täyttää koko moottoritilan ja menee palonlähteisiin myös suuttimien suoran suihkutusalueen ulkopuolelle.

Hydro-pneumaattisen paloilmaisimen ansiosta tukahduttamisjärjestelmä toimii yhtä tehokkaasti myös sähkönsyötön katkettua, ja järjestelmä toimii asennosta riippumatta, vaikka ajoneuvo olisi esim. kyljellään tai katollaan.

Fogmakerin korkeapaineinen sammutusjärjestelmä on standardin FK/SBF128 mukainen.

Lataa esitteet

Videot

Esitteet

Myynti

sammutec5-web

Erno Jaatinen

010 3377 162
erno.jaatinen(at)sammutec.fi

Sammutinhuolto

 

Sammuttimen huollolla tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla sammutin saatetaan toimintakuntoon.

Paineastiat

 

Toteutamme paineastioiden koeponnistukset, täytöt ja huollot.

Pikapalopostit

 

Tarkastamme ja huollamme kaiken merkkiset pikapalopostit.

Väestönsuojat

 

Tarkastamme väestönsuojat pelastuslain asettamien vaatimusten mukaisesti.